INFORMACIÓ CURS 22-23

Apreciades famílies,a la fi que tots/es ens puguem organitzar amb temps, us passam ja les instruccions de cara al nou curs.

  1. AFA : Primer de tot explicar-vos breument què és l’AFA (Associació de Famílies d’Alumnes , abans AMIPA….), amb la il·lusió de què vulgueu formar part de la nostra comunitat com a socis, com a membres de la junta o com col·laboradors en moments específics: 

 

  Per fer-vos socis heu de pagar una quota  de 30€ per família (no per infant) i curs, al compte de l’AFA  CAIXABANK ES81 2100 8113 5113 0011 6530, especificant concepte (Quota soci curs 22-23) i llinatges de la família, i omplir la fitxa de soci que us posam a continuació:

FITXA SOCI CURS 22-23

   2. EXTRAESCOLARS I SERVEIS 22-23: Us adjuntam l’enllaç amb la proposta d’extra-escolars i serveis de cara al pròxim curs. Aquesta proposta pot variar en funció de les inscripcions que hi hagi a cada activitat.  

PROPOSTA DEFINITIVA EXTRAESCOLAR 22-23

PREUS EXTRAESCOLARS I SERVEIS CURS 22-23

 Per a les extraescolars, heu de fer reserva de plaça amb el pagament de 5 € de matrícula abans del 20 de setembre. Les activitats que a aquesta data no arribin a un nombre mínim de participants es cancel·laran i no es podran dur a terme.

 Aqui teniu una petita explicació d’en què consisteix cada activitat:

ANGLÈS . GREEN FROG ACADEMY

PETITA CIÈNCIA

PSICODANCE – DANCE FUSION

ROBÒTICA

TEATRE

TALLER DE FANG

ALOHA

MULTIESPORTS

VÒLEI

GUARDA I ESTUDI

 Per a les activitats que tenen un nombre màxim de participants les places es donaran per estricte ordre de reserva. Per les activitats de dues hores setmanals tindran preferència les inscripcions als dos dies sobre les inscripcions de només un dia per setmana. 

INFANTIL -FULL INSCRIPCIÓ EXTRAESCOLARS I SERVEIS CURS 22-23

PRIMÀRIA- FULL INSCRIPCIÓ ACTIVITATS I SERVEIS CURS 22-23

*tancam inscripcions extraescolars. Per consultar disponibilitat de plaça als tallers definitius , telefonau o enviau WhatsApp al nostre telèfon : 670689609. Gràcies !

 

També us adjuntam l’enllaç a una activitat externa i telemàtica, però que trobam us pot resultar interessant, i amb la que teniu preu especial per ser socis de la nostra AFA: 

TYPETOPIA.CURS MECANOGRAFIA ONLINE

CODI: CLMARR

   3. LLIBRES TEXT 22-23 :  Aquí podeu accedir a l’enllaç per a la compra de llibres si no estau adscrits/es al pla de reutilització . Teniu un 15% de descompte a la Distribuidora Rotger. Per obtenir aquest descompte, en pagar la quota de soci 22-23, ens podeu enviar un WhatsApp amb el comprovant i us enviarem un codi. 

instruccions-llibres-1er-de-primaria-curs-22-23

instruccions-llibres-2n-de-primaria-curs-22-23

instruccions-llibres-3r-de-primaria-curs-22-23

instruccions-llibres-4t-de-primaria-curs-22-23

instruccions-llibres-5e-de-primaria-curs-22-23

instruccions-llibres-6e-de-primaria-curs-22-23

Per a les famílies inscrites al pla de reutilització: els nins i nines trobaran els lots de llibres a classe el primer dia d’escola.

4. Us recordam que teniu possibilitat d’apuntar als vostres fills/es a l’escola d’estiu  de setembre . Heu de fer la reserva i el pagament abans del dia 28 d’agost. 

 

*Per tenir descompte, tant a les activitats i serveis com a la compra de llibres, com a l’escola d’estiu de setembre,  heu de fer l’abonament de la quota de soci, 30€ per família i curs, al compte de l’AFA CAIXABANK ES81 2100 8113 5113 0011 6530, especificant concepte (Quota soci curs 22-23) i llinatges de la família.

Recordau omplir, per favor, el full de soci i el full d’inscripció a les extraescolars i serveis si cal

Moltes gràcies i molt bon estiu!