INSTRUCCIONS LLIBRES 4t DE PRIMÀRIA CURS 22-23

 

4T DE  PRIMÀRIA CURS 22-23

 

NOMÉS PER A FAMÍLIES QUE NO US HEU ADSCRIT AL PLA DE REUTILITZACIÓ!!!!!!

Heu comprar els següents llibres: 

Per fer la compra a la web de la Distribuidora Rotger heu d’entrar al següent enllaç: 

http://www.rotger.com/docs/clientes_v3/TextosEscolares.php

Si sou socis afa teniu un 15% de descompte. Per obtenir aquest descompte, en pagar la quota de soci 22-23, ens podeu enviar un WhatsApp amb el comprovant i us enviarem un codi. 

 

INNOVAMAT MATEMÀTIQUES 

 

Podeu adquirir aquest material  a través de la pàgina web especificada al següent enllaç. La data límit per realitzar la compra dels materials és el 31 de juliol de 2022. Tingueu en compte que el document adjunt només és vàlid per al curs 4t de primària de l’CEIP Costa I Llobera.

INNOVAMAT – 4t de primària – Venda web

 Aquest material ens arriba directament a l’escola. Farem entrega als alumnes el primer dia de classe. Tot d’una que tingueu el pagament fet ens heu d’enviar el comprovant al nostre Whatsapp (670 68 96 09 ) o al nostre correu afaceipcostailloberamarratxi@gmail.com

 

El pagament de les llicències digitals d’aplicacions educatives i material manipulatiu s’ha de fer al compte corrent de l’escola a un enllaç que us han passat pel GESTIB.

           ( Per favor , aneu en compte de no fer l’ingrés al compte corrent de l’AFA)

AGENDA CURS 22-23 : l’agenda és gratuïta per a les famílies que hagin pagat la quota de l’AFA del curs 22-23. Els no socis heu de fer un pagament de 10€ al nostre número de compte CAIXABANK ES81 2100 8113 5113 0011 6530, especificant nom de l’alumne i curs. L’alumnat trobarà les agendes a classe el primer dia d’escola.