INSTRUCCIONS 1r, 2n i 3r DE PRIMÀRIA

  1. Podeu fer  ingrés al compte de l’AMIPA, ES28 2038 3396 6760 0003 6270BANKIA  amb el total ,especificant nom del/s alumne/s i curs.

 

     2. Innovamat, material matemàtiques, us adjuntam PDFs amb les passes que heu de seguir per fer la compra d’aquest material, la data límit per fer el pagament és dia 26 de juliol del 2021 : 

Venda Web – CEIP Costa I Llobera – 1r de primària

Venda Web – CEIP Costa I Llobera – 2n de primària

Venda Web – CEIP Costa I Llobera – 3r de primària

Recordau que si estau adscrits al pla de reutilització  NO heu de comanar cap llibre, inclòs material Innovamat.

Una vegada fet el pagament ens heu d’enviar un correu a l’Amipa o al nostre WhatsApp amb el justificant amb el nom del/a alumne/a i curs  perquè nosaltres sapiguem a qui hem de deixar el material a cada classe a principi de curs, per favor. 

     3. La resta de llibres els podeu comprar al següent enllaç: DISTRIBUIDORA ROTGER

Si sou socis teniu un 15% de descompte que ja surt aplicat quan entrau a la pàgina amb la corresponent contrasenya:

Recordau que si estau adscrits al pla de reutilització  NO heu de comanar cap llibre.

El termini per fer la comanda de llibres finalitza el dia 26 de juliol, a partir d’aquesta data no ens asseguren que tingueu disponibles els llibres per principis de setembre, ja que al mes d’agost les editorials tanquen. El justificant de pagament de soci Amipa haurà de presentar-se a l’entrega dels llibres (tant a la recollida en tenda, entrega a domicili o escola) , si heu fet compra com a socis i no ho sou haureu d’abonar la diferència.

Si no us va bé ni anar a la Rotger ni que us enviïn els llibres a casa,heu de triar l’opció “recollida en tenda” i enviar-nos un correu amb el “Nº Pedido” que us donaran en finalitzar la compra a amipaceipcostaillobera@gmail.com per autoritzar-nos a què s’encarregui l’Amipa de la recollida, amb el nom de quí ha fet la compra i amb el nom del/s alumne/s i curs, abans del 31 de juliol.