Extraescolars curs 22-23

extraescolars

Totes les activitats estan supeditades a l’aprovació per part del Consell Escolar, a la possible variació de les normes Covid i a què hi hagi un nombre mínim d’inscripcions.
El servei de matinera i la ludoteca (sempre que hi hagi un nombre mínim d’inscripcions)  es duran a terme a partir del primer dia d’escola, . La resta d’activitats , si no hi ha novetats, a partir de dia 3 d’octubre.

EXTRAESCOLARS I SERVEIS 22-23: Us adjuntam l’enllaç amb la proposta d’extra-escolars i serveis de cara al pròxim curs. Aquesta proposta pot variar en funció de les inscripcions que hi hagi a cada activitat. 

 

PROPOSTA DEFINITIVA EXTRAESCOLAR 22-23

PREUS EXTRAESCOLARS I SERVEIS CURS 22-23

 

Per a les extraescolars, heu de fer reserva de plaça amb el pagament de 5 € de matrícula abans del 20 de setembre. Les activitats que a aquesta data no arribin a un nombre mínim de participants es cancel·laran i no es podran dur a terme.

 Aqui teniu una petita explicació d’en què consisteix cada activitat:

ANGLÈS . GREEN FROG ACADEMY

PETITA CIÈNCIA

PSICODANCE – DANCE FUSION

ROBÒTICA

TEATRE

TALLER DE FANG

ALOHA

VÒLEI

MULTIESPORTS

GUARDA I ESTUDI

 Per a les activitats que tenen un nombre màxim de participants les places es donaran per estricte ordre de reserva. Per les activitats de dues hores setmanals tindran preferència les inscripcions als dos dies sobre les inscripcions de només un dia per setmana. 

INFANTIL -FULL INSCRIPCIÓ EXTRAESCOLARS I SERVEIS CURS 22-23

PRIMÀRIA- FULL INSCRIPCIÓ ACTIVITATS I SERVEIS CURS 22-23

*tancam inscripcions extraescolars. Per consultar disponibilitat de plaça als tallers definitius , telefonau o enviau WhatsApp al nostre telèfon : 670689609. Gràcies !

També us adjuntam l’enllaç a una activitat externa i telemàtica, però que trobam us pot resultar interessant, i amb la que teniu preu especial per ser socis de la nostra AFA: 

TYPETOPIA CURS DE MECANOGRAFIA ON LINE

CODI: CLMARR

NORMATIVA ACTIVITATS EXTRAESCOLARS I SERVEIS CURS 22-23

 

 

*Per tenir descompte, tant a les activitats i serveis com a la compra de llibres, com a l’escola d’estiu de setembre,  heu de fer l’abonament de la quota de soci abans de dia 10 de juliol del 2022, 30€ per família i curs, al compte de l’AFA CAIXABANK ES81 2100 8113 5113 0011 6530, especificant concepte (Quota soci curs 22-23) i llinatges de la família.