VI CONCURS JOCS FLORALS, SANT JORDI 2023

BASES DELS “VI JOCS FLORALS ,SANT JORDI 2023”

DEL CEIP COSTA I LLOBERA DE PÒRTOL

Apreciades famílies, 

 L’AFA i el CP Costa i Llobera de Pòrtol (Marratxí) convocam la “VI Edició dels Jocs Florals Sant Jordi 2023”!

 La presentació de les obres i la participació en aquesta convocatòria pressuposen l’acceptació íntegra d’aquestes bases: 

  1. Hi participaran tots els cursos de l’escola amb l’objectiu d’estimular l’expressió escrita i artística de l’alumnat.. També es contempla una categoria per a adults adreçada a familiars de l’alumnat de l’escola, mestres i personal de l’escola. 
  1. El tema que proposam enguany és “PICASSO”. Els nins i nines treballaran a classe activitats/propostes de la vida i obra de l’autor, del qual el 8 d’abril d’enguany celebram el cinquantè aniversari de la seva mort, serà una feina d’escola i sota la supervisió dels/les docents. 
  1. Les categories establertes i el contingut del treball a presentar seran les següents:
  1. Alumnat d’educació infantil. Un dibuix en cartolina DinA3 

 

  1. Alumnat de 1r, 2n i 3r d’educació primària. Un dibuix en cartolina DinA3

 

  1. Alumnat  de 4t, 5è i 6è d’educació primària. Un relat curt amb un màxim de 15 línies (alumnes de 4t i 5è) o d’una cara d’un foli (alumnes 6è),

 

  1. Adults. Relat curt o poesia, amb un màxim de 25 línies

 

  1. Els treballs de la 1a i 2a categoria s’han de presentar en un full/cartolina, mida DIN A-3, que us facilitaran a les classes, amb el dibuix a una sola cara i respectant el tema proposat. El nom , curs i telèfon de contacte han d’anar escrits a la part de darrera de la cartolina, marge superior dret. 
  1. Els treballs de la 3a categoria es presentaran en un full mida DIN A-4 , respectant l’extensió estipulada i el tema proposat. Al full només hi ha de constar el títol de l’obra i l’obra, i a la part de darrera, marge superior dret nom, curs i telèfon de contacte. 
  1. Els treballs relatius a la 4a categoria, d’adults , es remetran directament al correu electrònic de l’Afa afaceipcostailloberamarratxi@gmail.com o en paper a la Secretaria de l’AFA en l’horari habitual d’atenció al públic. Al full només hi ha de constar el títol de l’obra i l’obra, i a la part de darrera, marge superior dret nom,explicau un poquet qui sou,  i telèfon de contacte. 
  1. Es preservarà i respectarà en tot moment  l’anonimat de l’autoria de l’obra. A tals efectes l’AFA implementarà un sistema de recollida a través de la seva Secretaria.
  1. La data límit per a la presentació de treballs serà dia 1 d’abril del 2023  . Els treballs de l’alumnat s’entregaran cadascú a la seva respectiva classe, als/les docents corresponents. 
  1. Les obres han de ser escrites en llengua catalana. Les obres podran ser escrites en prosa o en vers, indistintament. Les obres han d’estar revisades ortogràficament i gramaticalment..  
  1. Cada participant s’haurà de comprometre a reconèixer i garantir  que les obres presentades són originals i de creació pròpia.
  1. Es crearà un únic jurat conformat per:
  •  dues persones representants del Centre
  •  dues persones representants de l’AFA
  •  dues persones designades per  l’AFA
  1. El premi consistirà en un lot de llibres ,o un xec regal per als adults, valorat en 35€ per a cada una de les següents categories:

 

  • Premi “Flor romanial”, per al dibuix guanyador de l’alumnat de 4t d’infatil 
  • Premi “ Na Magraneta” per al dibuix guanyador de l’alumnat de 5è d’infantil 
  • Premi “Na Blancaflor” per al dibuix guanyador de l’alumnat de 6è d’infantil
  • Premi “En Pere Poca-por” per al dibuix guanyador de l’alumnat de 1r de primària
  • Premi “N’Espardanyeta” per al dibuix guanyador de l’alumnat de 2n de primària
  • Premi “ En Juan des fabiolet” per al dibuix guanyador de l’alumnat de 3r de primària
  • Premi “N’ Espiraforcs” per al relat guanyador del l’alumnat de 4t de primària
  • Premi “ En Joanet de l’onso” per al relat guanyador de l’alumnat de 5è de primària
  • Premi “ En Martí Tacó” per al relat guanyador de l’alumnat de 6è de primària
  • Premi “ L’amor de les tres taronges” per a la categoria d’adults 

 

 

 

 

Així mateix, d’entre els dibuixos guanyadors de 1r , 2n i 3r de primària , es triarà quin serà la portada de l’agenda del curs 2023-2024

  1. El veredicte del jurat serà inapel·lable i el lliurament de premis es durà a terme en un Acte formal. L’AFA informarà convenientment de les dates i horaris.
  1. Els treballs guardonats es penjaran a la web de l’AFA i/o altres mitjans i xarxes socials fent constar l’autoria. 
  1. Qualsevol contingència no prevista serà resolta per l’AFA i el centre, encarregats de l’organització d’aquests Jocs Florals.

 

Moltes gràcies i feliç Sant Jordi !!!