Pròxima xerrada a “Els dijous a l’AMIPA”: “LLIBRES IMPRESCINDIBLES PER A INFANTS, JOVES I FAMÍLIES”, a càrrec d’en Miquel Rayó i Ferrer, pedagog i escriptor.

Sempre és bon moment per regalar un llibre però s’acosten dades senyalades i aquesta pròxima xerrada ens anirà molt bé per encertar amb el llibre ideal! Veniu i sabreu quins són els imprescindibles, de la mà d’un expert!😉
Aquesta xerrada forma part del programa d’activitats que el Col·legi Oficial de Pedagogia i Psicopedagogia de les Illes Balears ofereix a les associacions de pares i mares. També està emmarcada en el programa Llegim en família, de FAPA Mallorca.
Hi haurà servei de guarderia. En qualsevol cas, per tal de poder organitzar el servei, heu de sol·licitar prèviament aquest servei al whatsapp de l’AMIPA (670689609) abans de dia 12 de desembre a les 11.00h.
Us hi esperam!!😊

Activitat gratuïta.