FELIÇ NOU CURS 2019-2020!

Benvolgudes famílies,
Esperam que hagueu gaudit de l’estiu i que iniciem el nou curs amb energia i il·lusió!
De cara a preparar el curs 2019/2020, us recordam que el proper dilluns 9 de setembre de 2019 es durà a terme la venda de llibres a l’escola de primària del Costa i Llobera de Pòrtol per part de la distribuïdora Rotger.

Així mateix, els membres de la junta de l’AMIPA, estarem a disposició de les famílies per:

  • Fer-vos entrega de l’agenda escolar pels alumnes de primària ( gratuïta pels socis d’AMIPA). 8€ per les famílies no associades.
  • Vendre el llibre de música: 15€ pels alumnes de primària.
  • Vendre el llibre de matemàtiques “Innovamat” pels alumnes de primer de
    primària: 40€
  • Entregar els llibres a les famílies adherides al pla de reutilització de llibres de
    l’escola.

L’horari d’atenció a les famílies serà de 9h a 14h i de 16h a 19h.

Totes les famílies que vulgueu formar part de l’AMIPA, i les que ja ho sou i voleu continuar essent sòcies, podeu fer l’ingrés de la quota anual de 30€ ( per família , no per nin/a) a través de transferència bancària al següent compte:

BANKIA ES28 2038 3396 6760 0003 6270

Les famílies que hagueu fet l’ingrés de la quota anual de soci de l’AMIPA podreu gaudir del 15% de descompte en la compra de llibres de la distribuïdora Rotger.

També podeu pagar per banc el llibre de música , el de matemàtiques de primer de primària i l’agenda (si no sou socis) al mateix compte corrent. 

És molt important que en fer qualsevol ingrés especifiqueu el concepte i els llinatges de la família. I recordau dur els justificants el dia de la venda. No es lliuraran els llibres ni es podrà fer el 15% de descompte si no el duis. 

Així mateix, us feim arribar l’oferta i preus de les extraescolars , servei lúdic i del servei de bon dia pel curs 2019/2020. El dia 9, podreu resoldre els dubtes i fer els suggeriments que considereu adients així com apuntar-vos a les activitats.
El pagament de les quotes de soci ,el servei de bon dia i l’espai lúdic de setembre es fa al mateix compte corrent. El pagament de les activitats extraescolars no es realitzarà fins al mes d’octubre coincidint amb l’inici de les extraescolars, pel fet que pot haver-hi canvis o cancel·lacions d’activitats si no hi ha un suficient nombre d’inscripcions.
No s’admetran inscripcions a cap servei o activitat de les famílies que tinguin quotes pendents del curs passat fins que aquestes no siguin abonades. Per favor, revisau mails i whatsapps .

 

Abaix teniu els enllaços a tots els documents.

Moltes gràcies per la vostra col·laboració i bon inici de curs a tothom!
Per a qualsevol comentari o suggeriment, posau-vos en contacte amb nosaltres a través del correu electrònic o telèfon de l’AMIPA:

amipaceipcostaillobera@gmail.com
Telèfon: 670689609

NORMATIVA EXTRAESCOLARS I SERVEIS 2019-2020

Extraescolars i serveis 2019-2020 -oferta i full inscripció

Preus extraescolars i serveis curs 2019-2020

GRAELLES PREUS LLIBRES I MATERIAL QUE VENDRÀ L’AMIPA

FITXA SOCI 2019-2020