Taller d’art i moviment

ext_moviment

Aquesta activitat va dirigida a nens i nenes de primària. Es  basa en utilitzar la música per millorar la coordinació dels participants a través d’un conjunt de moviments. Emprarem distints  tipus de música amb diferents ritmes. Cadascun d’aquests tipus de ball té la seva complicació. En el cas del modern, solen ser balls ràpids amb molts moviments de malucs, units a passos enllaçats que requereixen moviments de braços coordinats amb els peus. Altres ritmes ens ajudaran a treballar l’equilibri.

Objectius: Els objectius que esperem amb la realització de l’activitat física diferenciada de l’esport, són que els nens aprenguin normes, hàbits d’higiene i a més, es diverteixin. L’aprenentatge sol ser ràpid ja que els alumnes es solen sentir atrets per la música i per això mostren molt d’interès.

Espais: L’espai que es necessita per dur a terme l’activitat ha de ser un lloc gran i espaiós, com el gimnàs o aula polivalent, de manera que els alumnes es puguin desplaçar per la sala sense topar-se, ni donar-se uns amb els altres.

A qui va dirigit:  Aquesta activitat va dirigida a alumnes de primària i a alumnes d’educació infantil de 5 anys.

Participants: El nombre d’alumnes per grup serà de 8 mínim i 20 màxim.