Enjoy english

ext_enjoy

Primer de tot explicar el que “no és” la classe d’Enjoy English: no és una classe de repàs d’anglès, seria molt complicat perquè tenim nins i nines de tots els nivells, des de 6 a 12 anys, a més d’avorrit; no és una classe de gramàtica a l’estil tradicional.

El que fem és treballar vocabulari senzill, paraules soltes, frases curtes, ordres simples … Exposem un tema (el temps, menjar, com presentar-nos, salutacions, nadal ..) a partir d’un conte, una pel·lícula, un vídeo, fitxes … Treballem el vocabulari d’aquest tema i després fem una activitat relacionada que pot ser tant un treball manual com un joc.

La classe s’imparteix completament en anglès, encara que protesten, només s’usa castellà o català en cas que sigui imprescindible.

La finalitat és que practiquin el “listening” i el “speaking” més que el “writing”, “reading” o “grammar”, que s’acostumin l’oïda i que perdin la vergonya a poc a poc i es deixin anar a parlar en anglès, tot i que ho facin malament al principi, no importa, ja anirem millorant.

Podeu veure una mica del que hem fet altres anys aquí: http://aulamultiusos.blogspot.com.es/