Cuina

El taller perfecte per als nis/es amants de la cuina que tenen mares o pares que es posen els nervis de punta amb les cuines desastroses. Tranquils! Aquí es poden posar de farina i xocolata fins a les celles, no passa res! Després netejarem- La finalitat d’aquest taller és que aprenguin a cuinar, que s’acostumin a utilitzar i tastar tota classe d’aliments, aquí no val el “això no m’agrada”, cal provar-ho tot.

Un divendres cuinam dolç i al següent toca salat. Jo don les instruccions i repartesc  ingredients, però ells són els que preparen els plats pràcticament sols, jo procur intervenir el menys possible. Aprenen a observar, i els més grans i amb més experiència, aprenen a ajudar als més petits. A vegades ens surten els plats millor i altres pitjor, la cuina no és una ciència exacta! Amassam, enfornam i fregim, ..I tot a la manera antiga, res de Thermomix!
Quan acaben de cuinar netegen les taules i les eines que han fet servir. Ho fan el millor que poden (de vegades) l’important és que ho facin, que aprenguin que els bons cuiners ho deixen tot sempre ben recollidet.