SA RUA DE MARRATXÍ 2023

 

Ahir l’AFA va participar a la Rua de Marratxí amb un èxit total de participació.👩🏻‍🍳🧑🏾‍🍳👨🏻‍🍳
Volem donar les gràcies a totes les persones que ho han fet possible.
Gràcies als que han col·laborat amb el muntatge de la carrossa; en Tomeu i en Pep, propietari i conductor del tractor, en Maties, papà de l’escola, per facilitar l’alternador, i en Miquel per oferir l’equip de música.🚜🎶
Gràcies a totes les famílies participants que vàreu dedicar el vostre temps i il·lusió en fer-ho possible. I per descomptat, gràcies a tots els alumnes de la nostra escola que ens varen acompanyar,sense ells res de tot això hauria tengut cap sentit.
Esperam i desitjam que aquestes petites accions serveixin per aconseguir passes endavant i per fer pinya entre totes les famílies de l’escola!💪🏼