IV JOCS FLORALS, SANT JORDI 2021

 

BASES DELS IV JOCS FLORALS 2021

DEL CEIP COSTA I LLOBERA DE PÒRTOL

Apreciades famílies, 

Sant Jordi ja és aquí!, i L’AMIPA i el CP Costa i Llobera de Pòrtol (Marratxí) convocam la quarta edició dels Jocs Florals 2021 amb la mateixa il·lusió de cada any.

 La presentació de les obres i la participació en aquesta convocatòria pressuposen l’acceptació íntegra d’aquestes bases. 

  1. Hi participaran tots els cursos de l’escola amb l’objectiu d’estimular l’expressió escrita i artística de l’alumnat.. També es contempla una categoria per a adults adreçada a familiars de l’alumnat de l’escola, mestres i personal de l’escola. 
  1. El tema que proposam enguany és “Petites coses que em fan feliç”. 

    Les categories establertes i el contingut del treball a presentar seran les següents:

  • Alumnat d’educació infantil. Un dibuix en cartolina DinA3
  • Alumnat de 1r, 2n i 3r d’educació primària. Un dibuix en cartolina DinA3
  • Alumnat  de 4t, 5è i 6è d’educació primària. Un relat curt o una poesia, amb un màxim de 15 línies (alumnes de 4t i 5è) o d’una cara d’un foli (alumnes 6è),
  • Familiars i amics. Relat curt o poesia, amb un màxim de 25 línies
  1. Els treballs de la 1a i 2a categoria s’han de presentar en un full/cartolina, mida DIN A-3, que us facilitaran a les classes, amb el dibuix a una sola cara i respectant el tema proposat. El nom , curs i telèfon de contacte han d’anar escrits a la part de darrera de la cartolina, marge superior dret. 
  1. Els treballs de la 3a categoria es presentaran en un full mida DIN A-4 , respectant l’extensió estipulada i el tema proposat. Al full només hi ha de constar el títol de l’obra i l’obra, i a la part de darrera, marge superior dret nom, curs i telèfon de contacte. 
  1. Els treballs relatius a la 4a categoria, de mares i pares d’alumnes, es remetran directament al correu electrònic jocsflorals2021costaillobera@gmail.com o en paper a la Secretaria de l’AMIPA en l’horari habitual d’atenció al públic. Al full només hi ha de constar el títol de l’obra i l’obra, i a la part de darrera, marge superior dret nom,explicau un poquet qui sou,  i telèfon de contacte. 
  1. Es preservarà i respectarà, en tot moment, l’anonimat de l’autoria de l’obra. A tals efectes l’AMIPA implementarà un sistema de recollida a través de la seva Secretaria.
  2. La data límit per a la presentació de treballs serà dia 19 d’abril de 2021. Els treballs de l’alumnat s’entregaran cadascú a la seva respectiva classe, als/les mestres corresponents. 
  1. Les obres han de ser escrites en llengua catalana. Les obres podran ser escrites en prosa o en vers, indistintament. Les obres han d’estar revisades ortogràficament i gramaticalment.. 
  1. Cada participant guanyador/a, abans de rebre el premis, s’haurà de comprometre a reconèixer i garantir  que les obres presentades són originals i de creació pròpia.
  1. Es crearà un únic jurat conformat per:
  • – dues persones representants del Centre
  • – dues persones representants de l’AMIPA
  • – dues persones designades per  l’AMIPA 
  1. Els premis, per a cada una de les quatre categories, seran els següents:
    • 1r Premi “Flor romanial”: lot de llibres adequat a l’edat ,o targeta regal “Rata Corner” per categoria adults, valorats en 60€
    • 2n. Premi “Flor d’ametller”:  lot de llibres adequat a l’edat ,o targeta regal “Rata Corner” per categoria adults, valorats en 30€

 

 

Així mateix, el dibuix guanyador del premi “Flor romanial” de l’alumnat de 1r, 2n i 3r d’Educació Primària servirà per il·lustrar la portada de l’agenda escolar del curs següent. 

  1. El veredicte del jurat serà inapel·lable i el lliurament de premis es durà a terme en un Acte formal. L’AMIPA informarà convenientment de les dates i horaris.
  1. Els treballs guardonats es penjaran a la web de l’AMIPA i/o altres mitjans i xarxes socials fent constar l’autoria. 
  1. Qualsevol contingència no prevista serà resolta per l’AMIPA i el centre encarregats de l’organització d’aquests Jocs Florals.

Moltes gràcies i Feliç Sant Jordi !!!