ENS HA VINGUT A VEURE EL PATGE REIAL!!

 
 
 
Avui ens ha vingut a veure el Patge Reial! 👑👑👑
Primer ha passat per infantil i després ha anat a primària. Els nins i nines l’han pogut saludar i li han donat les cartes perquè les faci arribar als Reis Mags. Han demanat coses per classe, qualque cosa personal i quasi tots han demanat al Patge que els hi digui als Reis que facin desaparèixer el virus de la Covid i que puguem fer vida normal. De ben segur que ho aconseguiran ben prest! El Patge Reial ha pres nota de tot i ha fet entrega d’un regalet per cada classe que eren uns llibres ben guapos. Tots i totes hem gaudit moltíssim amb aquesta visita. T’esperam el curs que ve, Patge Reial! Gràcies i Bon Nadal!
Us passam un parell de fotos, però les mestres també us faran arribar les de cada classe🥳
 
 
Na Conxa, en Miquel , na Montse i n’Inma de Bon Dia infantil i primària us desitjam unes Molt Bones Festes !