III CERTAMEN ARTÍSTIC I LITERARI DEL CEIP COSTA I LLOBERA DE PÒRTOL

 

Apreciades famílies, 

Malgrat les circumstàncies, volem mantenir el concurs de Jocs Florals que vam començar fa dos cursos per celebrar Sant Jordi, una festa tan esperada i que tant gaudim cada any.

Volem mantenir un mínim de normalitat i pensar que això acabarà i que hem d’anar pensant en el pròxim curs, en la portada tan meravellosa que tindrà l’agenda de l’any que ve. Que tots i totes tenim els caps plens d’idees, la imaginació desbordada i moltes ganes de contar coses… Que ho podrem celebrar d’una manera o d’altre, que farem una festassa, tornarem a ser junts i tot això no serà més que un parèntesi del que haurem après moltes coses.

Com que el moment en sí ja implica moltes limitacions, el tema d’enguany és “El que vull contar”. Expressau, contau el que us vingui de gust, segur que dels vostres capets sortiran coses ben guapes. 

 

CATEGORIES:

CATEGORIA INFANTIL:  Dibuix 

CATEGORIA PRIMER CICLE DE PRIMÀRIA (1r,2n,3r): Dibuix

CATEGORIA 2n CICLE DE PRIMÀRIA (4t, 5è, 6è):  Un relat curt  amb un màxim d’una cara d’un foli o una poesia.

CATEGORIA ADULTS ( familiars, mestres, personal de suport, neteja o menjador, amics):  Un relat curt amb un màxim d’una cara d’un foli, o una poesia.

 

BASES:

  1. No podem o no devem sortir a comprar material així que, com que no tothom té a casa cartolines din A3 , els dibuixos s’han de fer mida din A4, podeu fer servir fulls blancs, però si no teniu podeu fer servir fulls quadriculats o una pàgina de diari, qualsevol mena de paper però respectant la mida. Pels dibuixos podeu fer servir aquarel·les, temperes, collage…el que tingueu per casa. Creativitat al poder!
  2.  Les obres han de ser escrites preferiblement en llengua catalana. No totes les famílies (pares, mares, padrins, principalment que fa poc que han vingut d’altres països) tenen domini suficient de la nostra llengua així que, excepcionalment, i perquè estem en les circumstàncies que estem, i perquè tothom tingui la possibilitat de participar i expressar-se acceptarem treballs en altres llengües. Les obres podran esser en prosa o en vers, indistintament. Les obres han d’estar revisades ortogràficament i gramaticalment. Per favor, no entregueu treballs amb faltes d’ortografia, aprofitau aquesta feina perquè els nins/es escriguin de forma correcta, és important que els ajudeu i els faceu veure la importància d’escriure correctament. 
  3. La data límit d’entrega és el 19 d’abril, i els resultats es comunicaran el 23 d’abril, Sant Jordi.Els treballs s’han d’enviar per mail al correu jocsflorals2020@gmail.com.Els dibuixos s’han d’escanejar i si no teniu escàner heu d’enviar una foto de bona qualitat.El dibuix o relat no ha de dur el nom escrit, per tal de mantenir l’anonimat.  Adjuntau les següents dades al mail: nom,curs, títol de l’obra, categoria i, molt important, el telèfon de contacte. Aquestes dades arribaran només a una persona que passarà les obres de forma anònima al jurat. Es preservarà i respectarà, en tot moment, l’anonimat de l’autoria de l’obra.
  4. Cada participant guanyador/a, abans de rebre el premi, s’haurà de comprometre a reconèixer i garantir que les obres presentades són originals i de creació pròpia.
  5. Es crearà un únic jurat que seleccionarà un primer premi i un segon premi per a cadascuna de les 4 categories. Aquest jurat estarà conformat pels següents membres:  

           –  Un membre de la direcció de l’escola com a representant del Centre

           –  6 membres representants de l’AMIPA

          –  La regidora d’educació de l’Ajuntament de Marratxí, Aina Amengual Marí.

    6. Els premis, per a cada una de les quatre categories, seran els següents:

            Primer premi “ Flor romanial”: lot de llibres adequat a l’edat ,o targeta regal             “Rata Corner” per categoria adults, valorats en 60€

            Segon Premi “Flor d’ametller”:  lot de llibres adequat a l’edat ,o targeta regal             “Rata Corner” per categoria adults, valorats en 30€

           Així mateix, el dibuix guanyador del premi Flor Romanial de l’alumnat de                1r , 2n i 3r d’Educació Primària servirà per il·lustrar la portada de l’agenda              escolar del curs següent.

     7.El veredicte del jurat serà inapel·lable i el lliurament de premis es durà a terme         en un Acte formal en acabar la situació d’alarma. L’AMIPA informarà                            convenientment de les dates i horaris.

  1. Els treballs guardonats es penjaran a la web de l’AMIPA i/o altres mitjans i xarxes socials fent constar l’autoria . En enviar els treballs autoritzau a l’AMIPA a poder utilitzar-los per possibles activitats o publicacions futures.  

    9. Qualsevol contingència no prevista serà resolta per l’AMIPA i el centre                        encarregats de l’organització d’aquests Jocs Florals.

                     Gràcies i animau-vos, esperam amb moltes ganes els vostres treballs!

 

Podeu descarregar les bases aquí: bases jocs florals 2020