ENTREGA DE PREMIS DEL “II CONCURS ARTÍSTIC I LITERARI” DEL CEIP COSTA I LLOBERA DE PÒRTOL


PRIMER PREMI CATEGORIA DIBUIX PRIMÀRIA I PORTADA AGENDA ESCOLAR 2019-2020
MARTA TRILLA JAUME, DE 1r A

Ahir férem l’entrega de premis del II Concurs Artístic i Literari , amb el tema “Dóna-li la volta al món”, que celebram amb motiu de la festa de Sant Jordi , enguany un poquet més prest pel fet que cau en vacances de Pasqua.
El millor d’aquests concursos és el descobriment de quanta imaginació, creativitat i bellesa hi ha dins els capets de les nostres criatures. Ha estat molt difícil triar, hauríem donat 100 premis més, tal vegada per la pròxima vegada ens ho pensarem. Aquí teniu els guanyadors i guanyadores. Hem gaudit moltíssim de les seves obres, les compartim aquí perquè vosaltres també les pugueu gaudir.
Enhorabona a tots i totes!!!! Visca Sant Jordi, i el Drac i les Princeses Valentes!!🌹

 

Primer Premi categoria Dibuix primària per na Marta Trilla Jaume, de 6 anys! Aquest dibuix serà la portada de la nostra agenda escolar del curs 2019-2020. Això sí que és una passada! Enhorabona, Marta! 

Segon Premi Categoria Dibuix Primària per n’Ana Cabot Mir, de 7 anys. Un món ple de colors i nins i nines que cuiden el seu entorn i reciclen, ja ens agradaria!!! Enhorabona, Ana! Molt guapo!♥

Accèssit categoria Dibuix Primària per na Sara Lladó Navarro de 6 anys, amb el seu dibuix “SIRENA DE PLÀSTIC”. Només havien de fer un primer i un segon premi , però el dibuix de na Sara ha captat totalment el concepte del lema que havíem proposat. La “Sirena de plàstic” és el reflex perfecte del resultat de la contaminació i del mal que estem fent als nostres mars . Una passada, Sara! Enhorabona!

Primer Premi categoria Dibuix Infantil , pen Jeyson Cordero Moreno. Un món ple de color del qual ens ha encantat la qualitat artística. Enhorabona, Jeyson! ♥♥

Segon Premi categoria Dibuix Infantil , pen Miquel Serra Serra! L’Arc de Sant Martí sempre expressa alegria, esperança que venen coses bones. Preciós, Miquel! Enhorabona!

 

Primer Premi Categoria Relats Primària, per n’Ainara Cerdà Moreno, amb el seu relat “DÓNA-LI LA VOLTA AL MÓN”,un relat amb humor crític i sarcàstic però amb un final feliç , que ens ha captivat. Enhorabona , Ainara! Ens ha agradat moltíssim!

Segon Premi Categoria Relats Primària, per en Marc Gayà Bisquerra, de 5è, amb el seu poema “NO VULL CANVIAR EL MEU MÓN”. Un poema positiu que mostra a un nin envoltat d’un món feliç, com hauria de ser el món per a tots els nins i nines. Famílies i entorns que fan nins i nines feliços . Enhorabona, Marc! Ens ha encantat !!

Primer Premi categoria Adults , per na Cristina Alonso Pujadas, pel seu poema “LA LLUM A LA FI”. Enhorabona!

Segon Premi categoria Adults , per na Catalina Cañellas Serra pel seu relat “ELS MATINS”. Enhorabona!

Estam molt contents amb aquest concurs, enguany amb molta participació i total col·laboració per part de l’equip directiu i de mestres de l’escola. Agrair especialment a les mares que han participat, hem de dir que totes les concursants de la categoria Adults han estat dones. A veure si el pròxim curs s’animen a participar més mares i pares, i padrins i padrines i amics i amigues , estau tots convidats! Hem de predicar amb l’exemple i a més els premis són ben bons. 
Moltes gràcies a tots i a totes , i enhorabona!!